Hladilne komore

Dobavljamo hladilne komore različnih modelov in velikosti, od manjših do walk-in komor. Namenjene so hlajenju in zamrzovanju mesa, sadja, zelenjave, rib, tudi cvetja in drugih izdelkov, saj ob predpisanih ali priporočenih temperaturnih režimih podaljšujejo njihovo lastnost svežega.

Izolacijski paneli

Za hladilne komore nudimo različne panele po želji naročnika. Paneli so izdelani iz obojestranske pocinkane pločevine z ustreznimi vmesnimi izolacijami (PIR/PUR). Imamo več standardnih širin panelov: (prosimo vnesite) Dolžine panelov so po izbiri, prav tako debelina pločevine, za izdelavo panelov pa uporabljamo gladko pločevino in mikro profilirano pločevino. Vrsta panelov je frost. Paneli so primerni za izdelavo industrijskih hladilnih komor za različne temparaturne pasove.


Vrata hladilnih komor

Izberite vrata hladilnih komor, ki najbolj ustrezajo vaši dejavnosti, prostoru in načinu dela. Izbirate lahko med enokrilnimi, dvokrilnimi, drsnimi, motornimi ali navadnimi. Njihov okvir je izdelan iz nerjavečega jekla in napolnjen z izolacijsko peno, ki preprečuje nastanek toplotnih mostov. Drsna vrata so postavljena na aluminijasta vodila in imajo tudi varnostno ključavnico.