Hladilni sistemi

Hladilne vitrine, komore in podobna oprema za shranjevanje živil v naši ponudbi so modernega videza in dizajna ter okolju prijazne. Na voljo so v različnih barvah, dimenzijah in zmožnostjo kapacitet, zaprte ali zastekljene, kotne oziroma po merah posameznika. Omogočajo nastavite temperature do - 22 stopinj C.

Trgovine

Za trgovine imamo na razpolago široko paleto vitrin za shranjevanje različnih izdelkov. Ponujamo specializirane vitrine za sadje, zelenjavo, meso, mlečne izdelke, ribje izdelke, slaščice in drugo. V naši ponudbi imamo:

  • Stenske
  • Delikatesne
  • Zamrzovalne
  • Samostoječe
  • Otočne hladilne sisteme

Mesnice

Za shranjevanje mesnih in suhomesnatih izdelkov je v naši ponudbi širok nabor hladilnih sistemov, ki omogočajo varno, varčno in funkcionalno shranjevanje mesa in mesnih izdelkov. Sistemi so primerni za razstavljanje ponudbe svežih živil. Glede na vaš razpoložljiv prostor lahko izbirate med različnimi vrstami hladilnih sistemov, ki so po svojem izgledu elegantni, sodobnega videza, tehnološko napredni, dobro izolirani, omogočajo enostavno čiščenje in zmožnost prilagoditve vašim specifičnim potrebam.


Pekarne

Za shranjevanje zamrznjenih pekovskih izdelkov je v naši ponudbi širok nabor hladilnih sistemov, ki omogočajo varno, varčno in funkcionalno shranjevanje. Sistemi so primerni za razstavljanje ponudbe zamrznjenih pekovskih izdelkov. Glede na vaš razpoložljiv prostor lahko izbirate med različnimi vrstami hladilnih sistemov, ki so po svojem izgledu elegantni, sodobnega videza, tehnološko napredni, dobro izolirani, omogočajo enostavno čiščenje in zmožnost prilagoditve vašim specifičnim potrebam.


Hlajenje kleti

Za hlajenje kleti je v prvi vrsti pomembno, katere izdelke bomo hranili v izbrani kleti, na podlagi česar potem pripravimo in izvedemo ustrezen sistem za hlajenje vaših izdelkov. Izvedba sistemov hlajenja kleti je namenjena za živila, mesnine, vino, kis, sokove in podobno. Skladno s tehničnimi zahtevami za shranjevanje posameznega živila izberemo vrsto hladilnega sistema, ki bo kar najbolj optimalen za shranjevanje vaših živil oz. izdelkov.


Industrijske hladilnice

Industrijske hladilnice se od klasičnih hladilnic razlikujejo po velikosti, namenu uporabe, tehničnih lastnostih, izvedbi in ceni. Primerne so za skladiščenje večjih količin različnih vrst živil. Namenjene so večjim proizvodnim obratom, ki za shranjevanje svojih izdelkov potrebujejo specifične tehnične pogoje za ohranjanje kakovosti živil. Industrijske hladilnice so prilagojene vrstam živil in potrebam delavnega procesa pri obdelavi samega živila. Na voljo so različne tehnične rešitve, ki jih v samem načrtovanju skupaj z naročnikom predhodno definiramo in s tem dosežemo optimalne standarde na področju kakovosti živil ter rabe energije.