Prodaja

Hladilne vitrine

Hladilne vitrine, komore in podobna oprema za shranjevanje rib v naši ponudbi so modernega videza in dizajna ter okolju prijazne. Na voljo so v različnih barvah, dimenzijah in zmožnostjo kapacitet, zaprte ali zastekljene, kotne oziroma po merah posameznika. Omogočajo nastavite temperature do – 22 stopinj C.

Stenske

Stenske ali zidne vitrine so namenjene za shranjevanje in samopostrežno prodajo sadja, zelenjave, mesa, mlečnih in drugih izdelkov. Njene police in stranice so izdelane iz kaljenega stekla, osvetljena je z LED lučmi, vitrina pa omogoča tudi elektronski nadzor nad temperaturo v njej. Za dodatno pregrado lahko uporabite delilnike izdelkov na policah ali v bazenu.


Delikatesne

Delikatesne hladilne vitrine so namenjene za shranjevanje mesnih, ribjih izdelkov, za samopostrežno prodajo sira in za shranjevanje slaščic. Omogočajo enostavno uporabo, so varčne in dobro osvetljene ter omogočajo optimizacijo postavitve pultov, visoke ali nizke pregrade. Izdelke v njih ohranjamo sveže na izbrani temperaturi.


Zamrzovalne

Tovrstne vitrine so namenjene zamrzovanju izdelkov, kot so meso, zelenjava, sladoled, pekarski izdelki in drugo. Omogočajo nastavitev temperature do – 22 stopinj C in so dobavljive v različnih velikostih od 120 L naprej. So varčne in dobro izolirane ter omogočajo enostavno čiščenje. Vmesne police v njej so izdelane iz kaljenega stekla, prednje steklo pa je ukrivljeno in ojačano.


Samostoječe

Samostoječe hladilne vitrine so nepogrešljive pri razstavljanju slaščic in pekovskih izdelkov. Njihova prednost je, da se enostavno prilagodijo danemu prostoru, trgovini, gostinskemu obratu oz. slaščičarni in so elegantne. So varčne in hkrati dobro osvetljene z neonskimi lučmi ter dobavljive v različnih velikostih oz. za različne kapacitete.


Otočne

Otočne hladilne vitrine so primerne za razstavljanje ponudbe svežih živil, kot so meso, mlečni izdelki ter tudi sadja in zelenjave. Zaradi svoje oblike se lahko prilagodijo vsakemu prostoru in lokaciji, so elegantne, modernega videza. Zgornja stran je izdelana iz krivljenega kaljenega stekla, stranice pa so kromirane.